OSEBNI PRISTOP

V naši ordinaciji ste na prvem mestu. V prijetnem okolju nas boste spoznali in pogovorili se bomo o vaših željah in težavah. Strokovna ekipa bo z vami od samega začetka in vas bo vodila do željenega nasmeha pod stalnih nadzorom specialista ortodonta Dejana Pirtovška. Ker je ustno zdravje za nas izrednega pomena, bodo z vami hkrati še ustne higieničarke, ki vam bodo svetovale pri brezhibni ustni higieni ter večkrat letno poskrbele za zdrave zobe in dlesni.

CELOSTNA OBRAVNAVA PACIENTOV

Na kliniki v Ustni medicini sodeluje ekipa strokovnjajkov, ki vslovenski prostor vpeljuje svež in predvsem celosteni pristop. Na tedenskih sestankih se posvetujemo o najboljših možnih rešitvah za vsakega posameznika, ki vam jih nato predstavimo in se o vseh rešitvah pogovorimo. Sodobni diagnostični pripomočki so osnova dolgoročnemu načrtu zdravljenja.

POGLOBLJENA SODOBNA DIAGNOSTIKA

Brez prave diagnostike, ni pravilne diagnoze! Postavitev pravilne diagnoze je pri ustnem zdravju bistvenega pomena. S sodobnimi pripomočki, od intraoralne kamere, makro fotoaparata, CBCT in rentgenskega aparata, pridobimo natančne vhodne podatke, ki jih nato z najnovejšimi računalniškimi aparati analiziramo in naredimo natančnem ter dolgotrajen načrt zdravljenja.

BREZ STRAHU IN ZADRŽKOV PRED ZOBOZDRAVNIKOM

Širok nabor različnih načinov zdravljenja, od snemnih, delnih, fiksnih, plastičnih, do keramičnih aparatov vam omogoča prilagojeno terapijo vašim željam in življenskemu slogu. Časovni in finančni okvir ortodontskega zdravljenja boste s specialistom ortodontom določili na začetku zdravljenja, ko se boste odločili za tip zobnega aparata in izbrali enega od načinov obročnega plačevanja, ki jih ponujamo našim pacientom.

Ste pripravljeni na lep nasmeh?

Naročite se na pregled